Groei IEX Group ondanks matig beursjaar

Groei IEX Group ondanks matig beursjaar

Vandaag, dinsdag 10 januari 2023, wordt de gong geslagen door IEX Group, het leidende platform voor online beleggingsinformatie.

IEX is de informatiebron voor de Nederlandse belegger met gratis informatie (onder meer koersen en nieuws) en IEX Premium (betaalde beleggingsanalyse en premium informatie).

IEX helpt beleggers bij het beheer van hun portefeuille en ondersteunt bij het nemen van beleggingsbeslissingen. De gongslag (geslagen door Peter Paul de Vries, voorzitter van de Raad van Commissarissen) geschiedt ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe beleggingsblad IEX Expert.

De afgelopen jaren heeft het team van IEX, onder leiding van CEO Mark Termeer, ingezet op uitbreiding en verbetering van de dienstverlening. De investeringen die daarin zijn gedaan werpen daadwerkelijk hun vruchten af. Het is verheugend dat IEX, ondanks het slechte beursklimaat in 2022, zowel het advertentievolume als het aantal abonnees van IEX Premium heeft zien stijgen.

Ten aanzien van de bedrijfsmatige resultaten leidt dat er – op basis van de voorlopige cijfers – toe dat de omzet en nettowinst van IEX Group beide zijn gestegen.

--

Voor nadere informatie:

IEX Group N.V.

M. Termeer - CEO

Telefoon +31(20) 435 21 70

e-mail: ir@iexgroup.nl