Over IEX Group

IEX Group N.V. is een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap en de moedermaatschappij van IEX Media, TOSTRAMS Groep en Verveeco.

 • IEX Media B.V.

  IEX Media B.V. is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen voor beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief mediabedrijf met een breed portfolio van titels waarmee particuliere- en professionele beleggers bereikt worden. IEX.nl is één van de grootste onafhankelijke financiële websites van Nederland. Daarnaast zijn Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl en Guruwatch bekende websites van IEX Media binnen de beleggerswereld.

  Na de samenvoeging met de activiteiten van Value8 Media is IEX Media, met o.a. IEX.nl en Belegger.nl de grootste crossmediale beleggerscommunity van de Benelux. In totaal bereikt IEX Media ruim 2 miljoen beleggers per maand. Daarbij zijn alle websites samen goed voor 32.000.000 pageviews per maand.

  Bekijk IEX Media B.V.
 • TOSTRAMS Groep B.V.

  TOSTRAMS Groep is dé leverancier van beleggingsinformatie en beleggingsadviezen op basis van technische analyse (TA). TOSTRAMS Groep, in 1999 opgericht door technisch analist en naamgever Royce Tostrams, bestaat uit een team van ervaren technisch analisten. Het bedrijf is marktleider op het gebied van betaalde TA beleggersinformatie voor particuliere beleggers via eigen kanalen en die van derden.

  Bekijk TOSTRAMS Groep B.V.
 • Verveeco B.V.

  Verveeco is de besloten vennootschap waar de vastgoedpositie in Meeuwen is ondergebracht. De oorsprong van deze posities komt voort uit de gestaakte activiteiten van “De Witte Molen N.V”, de rechtsvoorganger van MTY Holdings N.V. en later IEX Group N.V.