Over IEX Group

Beursplein 5 gebouw buitenaanzicht
 • IEX Group N.V.

  IEX Group N.V. is opgericht in 1999 en sinds 2016 beursgenoteerd op Euronext Amsterdam. De organisatie bestaat uit circa 40 professionals en is tevens gevestigd op de Amsterdamse beurs. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van gratis en betaalde beleggingsinformatie voor beleggend Nederland. IEX Media is ons innovatieve mediabedrijf dat de adverteerders- en lezersmarkt bediend met een breed portfolio van merken waarmee particuliere en professionele beleggers bereikt worden. Met meer dan 15 merken bedienen wij de markt met o.a. websites, apps, video’s, podcasts, events en magazines.

  Naast onze mediatak hebben wij met Trilab Advanced Solutions B.V. een eigen IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van unieke software oplossingen en het ontwikkelen van websites, games en apps. Hiermee zijn wij volledig self supporting op het digitale vlak.

  Kom in contact
 • IEX Media B.V.

  De exploitatie van de platformen en de contentproductie vindt plaats bij IEX Media B.V.. de betaalde contenttak is bemand met 9 financieel analisten die een universum van circa 160 beursgenoteerde bedrijven volgen. Deze bedrijven worden vanuit een fundamenteel en technisch perspectief geanalyseerd en hier koppelen wij generieke aandelen adviezen aan voor onze ruim 11.500 betaalde abonnees. Daarnaast zijn er circa 100.000 leden actief op onze platformen die kunnen kennis delen op ons beleggingsforum en hun eigen portefeuille en watchlist kunnen bijhouden. IEX.nl is het bekendste en tevens grootste onafhankelijke beleggersplatform van Nederland. Daarnaast zijn Beurs.nl, Belegger.nl, Beleggen.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl, Beursgorilla.nl, Tostrams.nl en Guruwatch.nl bekende en goed bezochte platformen van IEX Media binnen de beleggerswereld.

  In Vlaanderen is IEX Media actief met Beursduivel.be, het op een na grootste onafhankelijke financiële platform in België met meer dan 300.000 unieke bereikte beleggers per maand.

  In totaal bereikt IEX Media ruim 2,5 miljoen unieke beleggers per maand. Daarbij zijn alle websites samen goed voor 41 miljoen pageviews per maand.

  Bekijk IEX Media B.V.

Activiteiten

Websites

IEX Media is een prachtig mediabedrijf en de autoriteit op het gebied van beleggen. Met een team van 40 professionals publiceren wij onder eigen merken financieel en economische content voor 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand, 100.000 leden en ruim 11.500 betalende abonnees. Met meer dan 15 merken bedienen wij de markt met o.a. websites, apps, video’s, podcasts, events en magazines. Primair gericht op beleggende consumenten en secundair op de business-to-businessmarkt.

Alle merken van IEX Group

Magazines

IEX Expert
IEX Expert is het beste beleggingsblad van Nederland en wordt door de lezers met een 8+ gewaardeerd. In het wekelijkse magazine kijken we verder dan de waan van de dag en kunt u in alle rust nalezen waar de échte kansen liggen. In de IEX Expert leest u vele uitgebreide analyses van onze IEX Beleggersdesk, interviews en andere feature-artikelen over beleggingstrends en beleggingsthema’s. Daarnaast leest u onze vaste rubrieken als optiestrategieën, sectoranalyses, macro en grondstoffen en beleggen met Buffett. Alles gemaakt door de content specialisten van IEX en aandelenanalisten van de IEX beleggersdesk. Dit gaat onder het bekende IEX-motto “Van Beleggers, Voor Beleggers”.

IEX media
IEX media

IEX Profs Magazine Online
IEX Profs Magazine behandelt de laatste ontwikkelingen, de best presterende fondsen en blikt vooruit op het komende kwartaal. Veel thema’s in het magazine zijn tevens online voor een langere periode aanwezig. Het magazine wordt verspreid via zogenaamde controlled circulation, hiermee wordt een uniek en zeer doeltreffend bereik van lezers die professioneel actief zijn in deze markt gegarandeerd.