IEX Media gaat samenwerken met [M]media

IEX Media gaat samenwerken met [M]media

 

[M]media gaat de commerciële exploitatie verzorgen voor alle financiële titels van IEX Media. De samenwerking betekent een uitbreiding van de propositie van [M]media, dat een heel nieuw 'finance' channel toevoegt aan zijn netwerk. IEX Media werkt voor het eerst samen met een dergelijke partner in digital advertising en wil daar omzetgroei uithalen.

 

Het gaat om zestien digitale platformen. IEX Media heeft onder andere de titels IEX.nl, Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursgorilla.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl, Guruwatch.nl en Beursduivel.be in het portfolio.

 

Mark Termeer, CEO van IEX Media: 'Wij hebben de afgelopen periode naar verschillende mogelijke partners gekeken en [M]media kwam hier als allerbeste naar voren. [M]media heeft al sinds jaar en dag een constructieve relatie met mediabureaus en adverteerders en daarmee een bewezen trackrecord.'

 

Jouke Tjeerdsma, Managing Director [M]media: 'De samenwerking met IEX Media stelt ons in staat een nieuwe niche doelgroep aan te bieden aan onze adverteerders, namelijk 2,5 miljoen unieke particuliere beleggers in Nederland en België.'(dit bericht betreft een doorplaatsing van een persbericht van Adformatie)

 

Over IEX Media B.V.

IEX Media B.V. is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen van beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief cross-mediaal bedrijf met een breed portfolio aan titels. Via de verschillende Channels worden 2,5 miljoen beleggers bereikt, waarvan 2 miljoen in Nederland, circa 365 duizend in België en circa 135 duizend in andere landen woonachtig zijn. Elke maand bereiken wij met ons Professional Channel 55.000 beleggingsprofessionals.

IEX Media B.V. is onderdeel van moedermaatschappij IEX Group N.V., een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap.

 

Voor nadere informatie:

--

IEX Group N.V.

M. Termeer - CEO

Telefoon +31(20) 435 21 70

e-mail: ir@iexgroup.nl