Over IEX Group

IEX Group N.V. is een aan de Euronext Amsterdam genoteerde vennootschap en de moedermaatschappij van IEX Media en Trilab Advanced Solutions.

 • IEX Media B.V.

  IEX Media B.V. is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gebruikte informatiebronnen voor beleggend Nederland. IEX Media is een innovatief mediabedrijf met een breed portfolio van titels waarmee particuliere- en professionele beleggers bereikt worden. IEX.nl is één van de grootste onafhankelijke financiële websites van Nederland. Daarnaast zijn Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline.nl, Participaties.nl en Guruwatch bekende websites van IEX Media binnen de beleggerswereld.

  Na de samenvoeging met de activiteiten van Value8 Media is IEX Media, met o.a. IEX.nl en Belegger.nl de grootste crossmediale beleggerscommunity van de Benelux. In totaal bereikt IEX Media ruim 2 miljoen beleggers per maand. Daarbij zijn alle websites samen goed voor 32.000.000 pageviews per maand.

  Bekijk IEX Media B.V.
 • Tostrams Groep B.V.

  Tostrams Groep is dé leverancier van beleggingsinformatie en beleggingsadviezen op basis van technische analyse (TA). TOSTRAMS Groep, in 1999 opgericht door technisch analist en naamgever Royce Tostrams, bestaat uit een team van ervaren technisch analisten. Het bedrijf is marktleider op het gebied van betaalde TA beleggersinformatie voor particuliere beleggers via eigen kanalen en die van derden.

  Bekijk TOSTRAMS Groep B.V.
 • Trilab Advanced Solutions B.V.

  Trilab ontwikkelt, in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers, zeer uiteenlopende online projecten zoals (responsive/mobiele) websites, webshops en webapplicaties met als doel het verhogen van het rendement van de online activiteiten van haar klanten. Trilab staat voor probleemloze groei van de online omzet en verhoging van het rendement, een soepele integratie tussen website, webshop, informatiesystemen en bedrijfssoftware en is een kundige en doortastende gesprekspartner met relevante marktpartijen.

  Bekijk Trilab Advanced Solutions B.V.