Activiteiten

Beursplein 5 gebouw buitenaanzicht
IEX media

Websites

IEX Media is een prachtig mediabedrijf en de autoriteit op het gebied van beleggen. Met een team van 40 professionals publiceren wij onder eigen merken financieel en economische content voor 2,5 miljoen unieke bezoekers per maand, 100.000 leden en ruim 11.500 betalende abonnees. Met meer dan 15 merken bedienen wij de markt met o.a. websites, apps, video’s, podcasts, events en magazines. Primair gericht op beleggende consumenten en secundair op de business-to- businessmarkt.

Alle merken van IEX Group

Magazines

IEX Magazine
In IEX Magazine is het beste beleggingsblad van Nederland en wordt door de lezers met een 8+ gewaardeerd. In het magazine kijken we verder dan de waan van de dag en kunt u in alle rust nalezen waar de échte kansen liggen. In ieder nummer vindt u een groot aantal grondige aandelenanalyses, concrete handelstips, goede interviews, columns en sector verhalen. Alles gemaakt door de content specialisten van IEX en aandelen analisten van de IEX beleggersdesk. Dit gaat onder het bekende IEX-motto “Van Beleggers, Voor Beleggers”.

IEX media
IEX media

IEX Profs Magazine Online
IEXProfs Magazine behandelt de laatste ontwikkelingen, de best presterende fondsen en blikt vooruit op het komende kwartaal. Veel thema’s in het magazine zijn tevens online voor een langere periode aanwezig. Het magazine wordt verspreid via zogenaamde controlled circulation, hiermee wordt een uniek en zeer doeltreffend bereik van lezers die professioneel actief zijn in deze markt gegarandeerd.