Magazines

  • IEX Magazine

    IEX Magazine In IEX magazine kijken we verder dan de waan van de dag en kunt u in alle rust nalezen waar de èchte kansen liggen. In ieder nummer vindt u een groot aantal grondige aandelenanalyses en concrete handelstips van de IEX beleggersdesk. Dat gaat onder het bekende IEX-motto Van Beleggers, Voor Beleggers: u kijkt mee over de schouders van een professioneel analistenteam, dat zelf belegt en haar eigen adviezen dus ook zélf opvolgt.
    Buiten de analyses leest u in ieder blad achtergrondartikelen, interviews en columns van bekende beleggers. Achterin vindt u een uitgebreid overzicht van de belangrijkste Nederlandse en buitenlandse aandelen, met koersen, kerngegevens èn de actuele opinie van de IEX beleggersdesk over al deze aandelen.

  • IEX Profs Magazine (online)

    IEXProfs IEXProfs Magazine behandelt de laatste ontwikkelingen, de best presterende fondsen en blikt vooruit op het komende kwartaal. Veel thema's in het magazine zijn tevens online voor langere periode aanwezig. Het magazine wordt verspreid via zogenaamde controlled circulation, hiermee wordt een uniek en zeer doeltreffend bereik van lezers die professioneel actief zijn in deze markt gegarandeerd.