Mark Termeer wordt Managing Director IEX

Mark Termeer wordt Managing Director IEX

 

IEX is verheugd om mee te delen dat Mark Termeer (52) per 1 september 2020 is aangesteld als Managing Director van IEX. Mark Termeer zal vanaf 1 september leiding geven aan de IEX organisatie en heeft als missie de toonaangevende positie van IEX op het gebied van online beleggingsinformatie in Nederland en België te versterken en uit te breiden. De groeiambitie van IEX is gestoeld op twee pijlers:

  • Uitbreiding van de content diensten en media-exploitatie
  • Ontwikkeling en aanbieden van (o.a. financiële) diensten en producten aan de IEX community

Mark Termeer heeft jarenlange ervaring in de mediasector onder meer in directiefuncties bij Sijthoff Media en DPG Media. Hij heeft veel relevante ervaring op het gebied van transformatie van media naar online en de bouw van online communities. Wij zijn erg enthousiast over zijn benoeming en zien uit naar een constructieve samenwerking.

Mark Termeer volgt Peter van Sommeren op die 16 jaar werkzaam is geweest bij IEX, waarvan de laatste 14 jaar als directeur. De sterke positie van IEX als hét online medium voor Nederlandse beleggers is in belangrijke mate aan zijn goede werk te danken.

We zijn verheugd dat Peter zijn kennis en ervaring blijft inzetten voor IEX via zijn lidmaatschap – als niet-uitvoerend bestuurder – van de board van IEX Group N.V. De board bestaat sinds de aandeelhoudersvergadering van 7 augustus jl. uit vier personen: Peter van Sommeren, Joost Rietvelt, Gerben Hettinga en Peter Paul de Vries (voorzitter).

 

Voor nadere informatie:

IEX Group N.V.

P.T.B.M. van Sommeren, CEO

Telefoon +31(20) 435 21 70

e-mail: ir@iexgroup.nl